HANDELSBETINGELSER

Studio Hafnia er en del af Mikropolis Ejendom ApS
CVR-nr. 41965568
Email: info@studiohafnia.dk

Du kan altid finde de gældende salgs- og leveringsbetingelser på denne side.

Har du spørgsmål til nedenstående eller på anden vis brug for hjælp, så send os en e-mail på info@studiohafnia.dk. Så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Det er sikkert og simpelt at handle på vores hjemmeside. Når du gennemfører en ordre på www.studiohafnia.dk, vil du automatisk få tilsendt en ordrebekræftelse via e-mail. Når vi er klar til at afsende din vare, vil du modtage en ny e-mail med trackingnummer.

Sørg altid for at tjekke, at du har oplyst din adresse, mailadresse og telefonnummer korrekt. Hvis der er fejl i den oplyste mailadresse, vil du ikke modtage en ordrebekræftelse, besked om afhentning (såfremt du har valgt lokal afhentning) og ej heller mailen med Track and Trace nummer på din pakke.  

Vi tager forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser, ligesom vi tager forbehold for udsolgte/udgåede varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

På Studiohafnia.dk kan du anvende følgende betalingsmidler:

Apple Pay
MobilePay
Google Pay
Visa/Dankort
Visa
Visa Electron
MasterCard
Maestro
American Express
Studio Hafnia gavekort

Alle priser på Studiohafnia.dk er inkl. moms og i DKK Danske Kroner.

Vi gør vores aller bedste for, at du modtager lige præcis den vare, du har bestilt. Vi er dog kun mennesker, og enkle gange kan der desværre ske fejl, hvilket vi selvfølgelig beklager.

Hvis du oplever, at det du har modtaget ikke stemmer overens med det, du har bestilt, bedes du hurtigst muligt sende os en e-mail på info@studiohafnia.dk. Vedhæft gerne billeder.

Varerne er forsikret under transport, og du bedes derfor venligst kontrollere indholdet af pakken efter modtagelse.

Mener du, pakken og / eller indholdet er beskadiget ved modtagelsen, bedes du hurtigst muligt (og inden for 24 timer) meddele dette til os på info@studiohafnia.dk, så vi kan få genopført varens omkostninger hos fragtfirmaet.

Hvis der er synlige buler, huller eller andre åbenlyse skader på pakken bedes du nægte modtagelse hos fragtfirmaet, da der ellers kan opstå tvivl om, hvor pakken er blevet beskadiget.  

Ved mistanke om fragtskader skal du:

  • Kontakte os på e-mail info@studiohafnia.dk
  • Sende os billeder af alle af pakkens udvendige flader (GLS labelen skal være synlig på ét af billederne), alt indvendig beskyttelse/emballage samt de beskadigede varer
  • Beholde alt emballage, idet det kan bruges til at dokumentere krav mod fragtfirmaet. Emballagen må således først smides ud, når sagen er afsluttet. 

Vi tager forbehold for at afvise krav om erstatning, såfremt der ikke straks reageres over transportskader. Således har vi ikke mulighed for at få genopført varens omkostninger samt forsendelsesprisen hos GLS, hvis ikke der reageres straks.  

Hos Studio Hafnia har du i overensstemmelse med dansk ret, ret til at fortryde dit køb inden for 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du har modtaget varen.

Hvis du vælger at fortryde dit køb, skal du returnere varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Dette gælder også den emballage og de labels/infoskilte, der måtte sidde på varen.

Skal du give noget i gave?
Skal du give noget i gave, som først skal gives, efter fortrydelsesretten er udløbet, så kan du altid kontakte os forud for købet for at høre, om fortrydelsesretten kan forlænges. Det kan den på nogle varer. Aftaler vi en forlængelse af fortrydelsesretten, fordi noget skal gives i gave, bedes du notere dette i bemærkningsfeltet, når du gennemfører din ordre.

Julegaver 2024
Julegaver (dog ikke vintage varer og varer købt på udsalg) købt i perioden 20 november til 22 december 2024 byttes til og med den 5. januar 2025. Du noterer blot i bemærkningsfeltet ved gennemførelse af dit køb, at der er tale om en julegave. 

Sådan udnytter du fortrydelsesretten
Du fortryder dit køb ved at give os tydeligt besked herom. Du kan kontakte os via e-mail: info@studiohafnia.dk. Husk samtidig at anføre dit ordrenummer.

Du kan ikke fortryde et køb ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente din pakke på det valgte afhentningssted, ligesom du ikke kan fortryde dit køb ved bare at returnere varen (uden på forhånd at have gjort opmærksom på, du ville fortryde dit køb).

Ved afviste eller ikke-afhentede pakker opkræves et gebyr på 49 DKK, hvilket svarer til det beløb, vi selv opkræves af GLS.

Returnering af varen og returomkostninger
Hvis du har fortrudt købet af varen, skal du sende varen uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb (se ovenfor). Fristen er overholdt, hvis du returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

Når du returnerer varerne skal du gøre følgende:

  • Vedlægge en seddel med dit ordrenummer
  • Pakke varen i original emballage
  • Pakke varen forsvarligt ind, så den ikke beskadiges under transport

Du skal selv betale porto og eventuelle andre udgifter forbundet med returneringen, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Når du sender pakken retur, anbefaler vi derfor, at du får dokumentation for, at varen er sendt retur, ligesom vi anbefaler, at du pakker varen rigtig godt ind.

Varerne skal sendes til:

Lagerhotel Danmark ApS
Att Studio Hafnia
Halkjærvej 16B
9200 Aalborg SV, Nordjylland

Det er vigtigt, at du på pakken noterer, at den er til Studio Hafnia, da vi benytter os af et lagerhotel, ligesom det er vigtigt, du henviser til, hvilket ordrenummer og navn, ordren vedrører.

Varer skal sendes direkte til ovenstående adresse, og kan således ikke sendes pr. efterkrav eller til en pakkeshop, udleveringssted, posthus eller lign. Vær i den forbindelse opmærksom på, om DAO leverer til erhvervsadresser. Det er dit ansvar at pakken bliver leveret korrekt, og vi afhenter ikke pakker ved pakkeshops.

Varens stand ved returnering
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage.

Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen

Tilbagebetaling
Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har betalt for varen, retur. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer varens/ordrens værdi til dig (med undtagelse af leveringsomkostninger) senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde købet. Vi tilbagefører pengene til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. Vi forbeholder os retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur i intakt stand.

Bytte til anden vare
Såfremt du ønsker at bytte til en anden vare, skal du foretage et nyt køb og sende den første vare retur, da din faktura ellers ikke stemmer overens med dit køb. Vi håber på din forståelse.

Hvis du køber en vare, og der er en mangel ved den – fx en defekt eller fabrikationsfejl – finder købelovens regler anvendelse. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af varen eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere ”inden rimelig tid” efter, du har opdaget manglen. Vi anbefaler, at du reklamerer hurtigst muligt og inden 2 måneder efter, du har opdaget manglen. Det er ikke muligt at reklamere, hvis det er over 24 måneder siden, du modtog varen.

Du reklamerer ved at sende os en e-mail på info@studiohafnia.dk med følgende info:

  • Dit ordrenummer
  • Detaljeret beskrivelse af fejlen/manglen
  • Billede af fejlen/manglen.

Hvis reklamationen er berettiget, tilbagebetaler vi dine rimelige fragtomkostninger. Såfremt reklamationen ikke er berettiget, betaler du selv returomkostninger samt omkostninger for genlevering til dig.

Husk, at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage, ligesom vi anbefaler du får en kvittering for afsendelsen, idet du bærer ansvaret for varen, indtil den er retur hos os igen.

Varen sendes retur til følgende adresse: 

Lagerhotel Danmark ApS
Att Studio Hafnia
Halkjærvej 16B
9200 Aalborg SV, Nordjylland

Det er vigtigt, at du på pakken noterer, at den er til Studio Hafnia, da vi benytter os af et lagerhotel, ligesom det er vigtigt, du henviser til, hvilket ordrenummer og navn, ordren vedrører.

Varer skal sendes direkte til ovenstående adresse, og kan således ikke sendes pr. efterkrav eller til en pakkeshop, udleveringssted, posthus eller lign. Vær i den forbindelse opmærksom på, om DAO leverer til erhvervsadresser. Det er dit ansvar at pakken bliver leveret korrekt, og vi afhenter ikke pakker ved pakkeshops.

Pakker, som ikke er blevet afhentet hos pakkeshoppen, vil kun blive behandlet som en returnering, hvis du specifikt har informeret os herom inden tidsfristen på de 14 dage.

Ved afhentning hos pakkeshop er det dit ansvar som kunde at afhente din ordre indenfor de oplyste tidsfrister. Afhentes ordren ikke indenfor fristen, sendes den automatisk tilbage til Studio Hafnia. I dette tilfælde vil du blive opkrævet et beløb svarende til de omkostninger, der er forbundet med returforsendelsen (som udgangspunkt 49 DKK). Dette gælder også i forbindelse med genforsendelse af din ordre eller ved fortrydelse af dit køb.

Du kan nederst på siden tilmelde dig vores nyhedsbrev, og modtage 10% rabat på din første ordre. Bemærk venligst, at koden ikke kan kombineres med i forvejen nedsatte varer og andre rabatter, ligesom den ikke gælder med tilbagevirkende kraft. Koden er i øvrigt undtaget Arita, Casa Cubista, Christina Iversen Studio, Jacob Laoru og Maison Bengal.

Køb af varer på Studiohafnia.dk er undergivet dansk ret, og enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, bedes du sende en mail til info@studiohafnia.dk. Finder vi ikke en løsning sammen, kan du som forbruger kontakte Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center, for Klageløsning, Toldboden 2, 8800 Viborg. Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du også henvende dig til den fælles europæiske klageportal, ODR.

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 27 marts 2024