Murano glas

Hvad er Murano Glas?

Murano glas er ikke blot en glastype, det er et kunsthåndværk, der stammer fra øen Murano i Venedig, Italien. Stilen er kendt for sin uovertrufne skønhed og kvalitet, der har fascineret hele verdenen i årevis.

Hvert stykke Murano glas er mundblæst af dygtige glasmagere, der har arvet denne enestående teknik gennem generationer.

Tilgangen til håndværket, gør hvert eneste produkt unikt, og det er også grunden til, at der ikke findes to ens stykker Murano glas, uanset om det er drikkeglas, lamper eller dekorativt boligtilbehør. 

Historien om Murano Glas

Historien om Murano glas går tilbage til det 13. århundrede, hvor produktionen blev flyttet til øen Murano, som følge af brandfare i Venedig.

Dette blev startskuddet på udviklingen af en unik og innovativ glastradition, der skulle blive verdensberømt. Gennem århundreder har Murano glasmagere forfinet deres færdigheder og eksperimenteret med teknikker og farver, hvilket har ført til det enestående udvalg, vi ser i dag.

Hvert eneste stykke Murano glas bærer arven fra disse dygtige mestre, og det er denne historie og dedikation, der giver hvert produkt sin særlige værdi og betydning.

Vintage, unikt og mundblæst 

På Studio Hafnia har vi håndplukket de fineste mundblæste Murano lamper, vaser, skåle og glas.  

Hvert eneste murano produkt er et helt særligt fund, som har taget os lang tid at finde. De fleste af produkterne er også vintage og kommer derfor heller ikke tilbage på shoppen igen.

Når det er solgt, er det væk. 

Muranos karakteristiske lamper 

Det er svært at finde en lampe, der er håndlavet, funktionel og samtidig pynter hjemmet som et kunstværk. Uanset om du har en Muranolampe i et betagende hvirvelmønster eller en iøjnefaldende farve, er muranolampen ikonisk.

Studio Hafnias vintage Murano lamper er alle mundblæste, hvorfor du ikke finder to lamper, der er ens. Hver lampe er unik og tilføjer sin helt egen personlige charme. 

Murano glas 🍸

Fra de smukke og forskellige farvekombinationer, der nærmest vækker glassene til live, til deres behagelige størrelse og form. Murano glas passer til enhver lejlighed. Hos Studio Hafnia har vi et bredt og unikt udvalg af murano drikkeglas.

Vintage murano skåle og vaser

Murano glas er verdensberømt for dets uovertrufne kvalitet, udsøgte farvepalette og ikke mindst for det unikke håndværk. Ikke to ting er ens.