Om Studio Hafnia

Studio Hafnia åbnede i foråret 2021 og er en danskejet webshop med base i København.

Hos Studio Hafnia er hver eneste vare nøje udvalgt og særligt håndplukket for at skabe et unikt univers, hvor æstetik, godt håndværk og kvalitet går hånd i hånd.

Målet er at finde produkter, som afspejler vores glæde ved tidløs interiør og design, og vi søger efter at finde unika produkter og varer fra upcoming brands, som ikke forhandles alle steder. 

Vi er betaget af og har en stor kærlighed for keramik og tekstiler fra Japan og murano glas fra Italien, men håndplukker produkter fra hele verden. Vi elsker desuden at mikse både nyt og gammelt, og du finder derfor også et særligt udvalg af unikke vintagefund, herunder lamper, vaser og skåle m.m. hos os.

Ideen til Studio Hafnia opstod i vores egen søgen efter at finde unikke og klassiske produkter til vores hjem, og vores sortiment består af en masse personlige favoritter - valgt med hjertet og med tanke på at produkterne kan være med til at personliggøre dit hjem og skabe en hjemlig atmosfære.

Instagram kan du holde dig opdateret på nyheder og få inspiration til dit næste køb, ligesom vi altid står til rådighed i forhold til råd og vejledning.